ON THE GO

Katarina Ferencikova

The project transforms the old Adventists center into a hub for the Millennial to help young students and professionals find work opportunities and integrate into the workforce. This hub aims to connect people through new experiences while maintaining a close relationship with nature and between the interior and the exterior. Based on the site condition and the tectonics of the building, a scaffolding system and a series of platforms are proposed on the exterior of the building as well as throughout the interior space; it allows for flexibility of use and motion and creates vertical connections in between all levels. Existing slabs are partially removed, and the newly created openings accommodate a series of staircases and allow the scaffoldings to reach the upper levels. A series of platforms, connected vertically, provide freedom and flexibility in the use of space; ultimately, these can be manipulated in size, use, or eventually be disassembled. 

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor