HIDDEN HEAVEN

rim obeid

the absence of a proper space for spiritual salvation, the project is defined as a sensorial therapy center incubating a series of therapeutic sensorial activities in connection with nature: counseling, meditation spaces, horticultural labs, salt baths and a defined final destination. It is a subterranean ecosystem where visitors are immersed in a manmade natural landscape with vegetation and water ponds, serving as a space of reflection and shelter. They progress to a series of therapies where access to the sensorial rooms is preceded by lounges, play spaces; this approach allows visitors to feel as if they were informally lead to the process and not forced. The natural sanctuary at the end will ease the visitor into a remedial state.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor